About

Hoe het is begonnen...

Het is begonnen met een eerste klassieke auto.

 

De bekende "young boys dream" , een Triumph Spitfire MK 3, de poor mans Jaguar.

Na deze wagen volgden er nog een paar:

- Lincoln Premiere uit 1956

- Bentley R-type uit 1964

- Karmann Ghia Cabrio uit 1969

 

 

Het bleek dat het uitbesteden van het onderhoud een dure, maar vooral lastige zaak is. Je hebt gespecialiseerde bedrijven, waar je vaak de hoofdprijs betaald, of je komt bij je "normale" garage waar er geen kennis is van de echte techniek. Storing zoeken is anders dan aan de computer hangen. Fouten zoeken en verhelpen doe je in een strkte volgorde (je begint met zo min mogelijk te slopen). En je weet waar je moet stoppen. Een klassieke auto betekend altijd dat er wel wat te verbeteren valt.

 

APK is ook een uitdaging. Weliswaar hoef je maar om de twee jaar voor de inspectie, maar ook dan moet de balans gevonden worden tussen veiligehid, oude technoiogie en slijtage door gebruik. Wij werken samen met een garage waar het gevoel voor techniek bestaat en waar ook bij een steekproef de discussie met de inspecteur op een professionele wijze aangegaan wordt.

 

Wij kunnen een belangrijk deel van de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Zowel mechanische als plaatwerk. Ook electrisch (klassiek plus en min met een paar relais).

Trouwvervoer

Een aantal van de auto's is in een staat waarbij ze worden ingezet voor trouwerijen.

 

Dit is begonnen met de eerste aanvragen van vrienden en famile, al snel bleek dit een dure hobby (tijd en kosten). Hierdoor waren wij genoodzaakt om die op iets professionelere wijze te doen. Maar nog steeds zeer betaalbaar.

We doen dit altijd inlcusief chaufeur.

De auto's worden verhuurd per halve dag en per hele dag. De tijd wordt gerekend vanaf Bergeijk. Tarieven op aanvraag., maar altijd inclusief BTW en benzine kosten.

 

 

 

.

contact gegevens

  • telefoon :0497750216

  • mobiel: 0641756460

 

  • email: info@classicromance.nl

 

 

 

  • .

Copyright 2012 © All Rights Reserved i-o informatie-organisatie BV